Äntligen seger!

Vår förlustsvit på 7 raka förluster tog sitt stop igår. Match mot serieledarna New England Stars. Det var en jämn match på siffrorna i 2 perioder, 4-3 till oss efter 2 perioder och ett ryck i sista gav oss seger med 7-4, skottstatistiken, 49-22 till Stars, 7 mål på 22 skott för våran del. Det är nog det bästa vi gjort under hela säsongen.

http://bostonjrblackhawks.com/news2.php?news_id=148573&lang=

Bilder från matchen kommer snart!!!


Ikväll är det match mot Boston jr Rangers AAA, blir en tuff match.


snöstorm

Inatt hade vi snöstorm igen, det är den 5e snöstormen vi har. Så det kom ca 18-22 inch inatt. Så alla skolor och jobb var inställda idag. Träningen är framflyttad med 2 timmar ikväll för det ska tydligen snöa gärnet senare ikväll igen och man vill inte bli instängd i kasabuski, ingen höjdare direkt.

Jag har precis kommit hem från gymmet med Chris, och snöandet har vidaregått till regn och att gå fram och tillbaka i slask upp till knäna är verkligen inte så mysigt, ett par strumpor på ditvägen och ett par till på hemvägen.

Sen vill jag bara gratulera Kalle Karlsson!!!! Inte för han fyller år.
Idag var det hans första match i hela hans karriär han inte drog på sig några utvisningsminuter. Bra jobbat Kalle, kallar det framgång i högsta grad. Jag är stolt över dig


vet ej...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om... Vi förlorade lördagsmatchen mot Freeze, så nu har vi 7 raka förluster. Ikväll är det träning igen. Skönt det. Ibland är 2 dagars vila för mycket.

På fredag flyttar Chris till Maine, så det är tråkigt.

Händelserik match

Matchen idag mot Freeze var verkligen händelserik, vi förlorade matchen med 4-7 efter att ha tappat en 4-2 ledning.
John startade i målet men med 10 min kvar så drar han på sig matchstraff för fight. Ställningen då är 4-6.
Roligaste någonsin var när jag håller på att värma upp. Hansmar kommer och skjuter uppvärmningsskott på mig och tränaren från Freeze skriker, "Fortsätt värm upp han. Han kommer få det svettigt".  

Freeze är våran största konkurrent, men man är grymt bra polare med alla i det laget, så det är alltid roliga möten...





Imorgon är det revanch mot Hansmar och grabbarna.

Förlåt Kalle

Ber om ursäkt för den långa väntan på nästa inlägg. Men datorn gick sönder igen. Men jag vet hur mycket bloggen betyder för dig Kalle. Precis så mycket som Linn betyder för mig. Så nu ska jag skriva ett inlägg minst varje dag, om det inte är kris ioförsig. Annars blire straff för mig när jag återvänder.

Ikväll är det match mot New Hampshire Junior Freeze och Steven Hansmar

-----------

Annars så har det hänt mycket. I tisdags var nästa halva laget och körde Pondhockey igen. Vi körde vinnaren står kvar, och glatt kan jag erkänna att mitt, Codys och Tommys lag stog kvar tills vi åkte hem. En obesegrad dag för målsprutaren Simon Ericson.

I onsdags drog jag och Jeremy till Lowell och Tsongas Arena. Dags för den andra AHL-matchen. Portland Pirates- Lowell Devils.
Jhonas hade skaffat gratis biljetter till oss. Matchen vanns av Lowell Devils med 2-1, efter ett frilägemål och en styrning. Inget att göra åt målen, förövrigt spelade Jhonas stabilt och bra och gjorde några svettiga räddningar. Efter matchen snackade vi lite och Jeremy var helt överlycklig och ville ha en bild, haha. Men kan förstå han.

Tack för biljetterna och du kan räkna med att jag kommer dit nästa gång också.

pondhockey in boston city

Länge sen jag skrev, har inte riktigt orkat, skolarbete och träning har tagit upp det mesta av tiden. Iallafall, fredag eftermiddag drog jag, Peter, Cody och Chris och körde pondhockey i Boston. Riktigt grymt ska jag säga. Jag och Cody vann 2 matcher och sista matchen var jag med Peter och vi torska med 2 mål. Alla blev impade av min teknik, vilket jag också blev. Dribblade och dribblade. Påminde lite om Jari Reunanen på isen.


Sen i helgen var vi i Maine Moose, blev totalt dödade båda matcherna, 1-9 och 4-7. Inte riktigt våran helg, spelet uppifrån Berlin är som helt bortblåst. Lördagsmatchen sändes som radio över nätet och söndagsmatchen kunde man se live på någon hemsida. Hoppas dom kommer visa fler matcher vi spelar, isåfall säger jag till.

Hemresan tog längre tid än vanligt, en resa på ca 2 och en halv timme tog 8 timmar. En riktig snöstorm som gjorde att man bara kunde köra 30 på vägarna. Som tur var fick jag och John den säkra vägen hem i bil medans dom andra levde farligt i Bussen från 1978.

Aja, ska bli bättre på att uppdatera....


Grattis M. Du vet att du finns i mina tankar och jag längtar tills vi träffas.
Ha en bra dag.


Första straffet...

Idag kom den dag jag inte sett fram emot. Första straffet för laget. Under helgens matcher missade ett antal spelare frukost och avgångstid för bussen. Idag fick vi straffa, 35 minuters idiotåkning, och klarade vi inte det under en viss tid så fick vi fortsätta åka. Vi hade dock en vattenpaus på 1 minut och roa oss med...

Imorgon blir det ingen träning för mig och Cody. Vi två och Jeremy har biljetter till Lowel Devils och Providence Bruins.

Aja, idag har Timrå J18 sin första match i allsvenskan mot Modo, se till att knyta nån pinne den matchen... Lycka till

Förlust helg

Vi förlorade båda matcherna mot Kings. Första matchen på lördagen förlorade vi med 6-4, vi ledde ett bra tag med 3-1, men tappade. Imorse klockan 10 var det dags för revanch, fick spela imorse men fick ingen rolig start, 0-3 efter första perioden.. Ärligt talat gjorde vi säsongens sämsta period och fick absolut ingen hjälp. Vi spelade upp oss och hade 3-3 ett tag men tappade i sista perioden. VI förlorade med 5-3.

Prövade iallafall på lite skådespel under matchen, blev en lyckad karriär.... Vi är i boxplay, motståndarlagets spelare råkar slå mig i huvudet, jag flyger ner och skriker, vipps, 4 mot 4.... Härligt Simon...
Sen med 10 sekunder kvar får jag testa på en fotbollsräddning.. Coach vill plocka ut mig, jag åker ut mot båset. Vi förlorar pucken, jag backar tillbaka och slänger mig när killen skjuter, räddar den med klubban i luften. Härligt Simon.... Haha


På bussresan hem så spelade jag, Cody, Cory och Coach Mike kort. Vi körde ett kortspel som heter asshole. Måste lära er det hemma, påminner lite om n*g*r och president men är ganska annorlunda. Det är nämligen så att Presidenten får bossa över assholet, jag fick gå in på den stinkande toaletten i 10 min innan dom tyckte det var dags för mig att komma ut. Sista vinsten gick till mig och Coach Mike blev asshole.. Han fick städa bussen... Så nu är det osäkert om det blir mer speltid för mig i det här laget:D hahaha


Motellrummet.

Ligger på motellrummet och chillar, det är som en lägenhet med 2 sovrum och 2 toaletter, jag delar rum med Jari, sen bor Capten Tommy, Cody, Bruce och Cory. Cory har valt att sova på golvet inatt, bra taggning.....


New Jersey i helgen

Imorgon bitti drar vi till New Jersey, en bussresa på 7 timmar. Vi spelar både lördag och söndag mot New Jersey Kings.
Bussresan blir väll höjdpunkten, 7 timmar prata svinska med Jari.....

Beachbody 1012

Idag drog jag och Chris och spanade in gymmet 50 meter från huset. Ett utmärkt gym som vi ska signa, vi fick ett bra välkommnande när vi skulle signa upp, vi fick bra erbjudanden och bra vägledning, kommer bli rätt mycket yoga för smidigheten och sen rätt mycket snabbhet och ben. Men tanken är att smygbörja min beachbody som ska vara klar om 3 år,

Vi ses på stranden flickor!

sista dagen hos Fannings... på ett tag.

Idag flyttar jag igen, tråkigt nog.... Jag har trivts jättebra här hos Fanning och har haft jätteroligt. Cody valde att flytta ut igår, men jag stannade här inatt. Men tanken är att jag ska åka tillbaka hit när säsongen är s lut och vara här resten av dagarna innan jag flyttar hem till Sverige... Ikväll är det träning, Jeremy skjutsar ut mig, aja skriver snart igen....


Blandade känslor....

I helgen var vi på showcase, vi bodde på ett schysst hotell. Blev inte mycket sämre när vi fick reda på att det bodde ca 200 tjejer från Irland som var där på skidläger. 5 hockeylag å 200 tjejer. Mycket bra. Pimpade något otroligt....

Tuneringen då? Vi vann 3 av 4. Vi vann mot jumbolaget Mass Jr Mariners med 6-1, New Jersey Kings som ligger på 4e plats med 2-0, Serieledarna New England Stars med 3-2 och Förlora mot Maine Moose med 6-2.
Jag spelade endast mot New England Stars och hade en bra match, mycket skott och mycket flyt. Är dock lite less över att jag inte spelade mer. Förlusten vi hade var för det mesta pga att vi spelat en match 2 timmar innan. Alla i laget var trötta efter Stars matchen. Kunde spelat den matchen också, men ville inte förstöra för laget genom att inte kunna spela mitt bästa efter en trött match mot Stars.
Men 9 poäng och 2 vinster mot toplagen är otroligt skönt. Alla i laget spelade grymt.

Sen idag sa Cody att han ville flytta, vilket betyder att jag måste ta mitt pick och pack också, pga han är den som skjutsar. Vi kommer flytta in hos Coach Mikes far med Chris Andersson, nära till hallen(ca 10 minuter, istället för 45 i dagsläget). Det ger mig möjligheten att få träna med Saugus Highschool alla dagar. Det är väll det enda positiva med den flytten.


Nytt år och showcase

Nyår i USA, låter ju som en höjdare när man jämför julen. Vid 12 var det dött, kändes inte som ett nytt år. Inga fyverkerier eller någonting. Hade faktiskt hellre velat vara i Sverige/Timrå/Bröderna Billmans/ME.

Cody kom hem igår...han gav både mig och Jeremy julklappar, jag fick ett par pyjamabyxor, grymma, min dagliga outfit nu, och 2 st nappar(internt). Jeremy fick en leksakspistol och en barbie. Cody fick inget... Vi försökte fixa en leksak på en leksaksmaskin men misslyckades 2 ggr(totalt 1 dollar) men tanken som räknas.  Jeremy gav mig en keps (30 dollar) och jag gav han en tröja (40 dollar). Där ser vi bara vad Cody betyder för oss.

Imorgon bär det av till Notre Dame-Berlin, NH, för årets första showcase. En bussresa på ungefär 5 timmar. För er som inte vet vad showcase är så är det en stor tunering, matcherna vi spelar är vanliga seriematcher men vi spelar 4 matcher på 2 dar och det kommer vara scouter där från college och andra ligor här i USA. Blir väldigt skoj med hotellboende bl.a.

Får se om vi fixar internet på Hotellet annars blir det uppdatering söndag kväll för mig, måndagmorgon för er.

RSS 2.0