Första fighten- 1 match avstängning
Andra fighten- 3 matchers avstängning
Tredje fighten- avstängd resten av säsongen.

Sista seriematchen för säsongen är avklarad. En total meningslös match mot New Hampshire Junior Freeze, där vi skulle spela schysst och spara spelare tills nästa veckas slutspel...
Allt började bra när Peter Cross scorade för oss efter 15 sekunder. Nästa mål kom ca 3 min senare när Michael Patrick Gabbert gjorde hans första mål för säsongen. Det var stort, väldigt stort, hade ni sett han spela hade ni förstått varför. När Ian gjorde 3-0 efter 5 min så fick Aguiar nog. Han är en av ligans bästa målvakter men släppte 3 av dom 7 första skotten.

För oss gjorde Matt Hollow debut. Matchen svajade och jag tror Freeze kom ikapp till 3-2 eller något, när vi fick vårt ryck igen gjorde vi 2 mål efter varandra. På 3 skott, och Freeze väljer att byta ut sin andra målvakt och in med tredjemålvakten. Han får ingen rolig start heller och släpper in en tavla som leder till 6-3 redan efter 14 minuter av första perioden. Efter det så håller Freeze i pucken och får in ett mål till och första perioden slutar 6-4 ledning till oss. Skotten 17-11 till oss.

I andra perioden så är Aguiar tillbaka i kassen, mål efter mål kommer för båda lagen, ställningen efter andra perioden var 8-6 till oss. Efter ungefär 15 min av andra så byter även vi målvakt, ut med Hollow, in med Bierchen.
Vårat 8-6 mål gjordes återigen av Michael Patrick Gabbert.
I andra perioden kommer även matchens första fight. Såg inte riktigt själva förspelet, men från många håll hände följande.
* Ian från vårt lag tacklar Steven Hansmar från Freeze.
* Hansmar slashar Ian över benet och det blir avaktande utvisning.
* Efter signal skjuter Hansmar iväg ett slagskott mot Ian som nästan träffar.
* Ian som aktat sig för skottet slänger av sig handskarna och hoppar på Hansmar och det blir fight.
* Hansmar får 2 min för slashing och 2 matchstraff och Ian får 1 matchstraff för fight.

Tredjer perioden är ganska lam och med 10 minuter kvar gör vi även 10-7 som är slutresultatet. Aguiar får återigen nog och blir utbytt. 7 mål på ca 30 skott.
Det han bli en till fight när en Freeze kille körde över John och Jari och Peter Cross hoppar spelaren.
Sista som händer i matchen är att Chad Bryan och en kille hamnar i slagsmål och direkt efter det lämnar alla Freeze spelare och tränare isen, med 5 minuter kvar.

Både Chads och Ians fighter var deras första vilket menas att dom missar fredagsmatchen mot NJ Kings i slutspelet.

Vi vinner matchen med 10-7, men dom lämnade walkover, vilket dom gjorde smart, blir det ingen överklagning från våran sida så kommer allt från protokollet raderas, och det menas att dom får behålla Hansmar för resten av säsongen (han har 2 fighter+ försök till skada spelare när han sköt pucken efter han, minst 3 matchers avstängning) ,
vilket dom kan behöva, han är en stor del i deras försvar.

Sen vet jag inte hur det funkar för våra statistik denna match, om vi får behålla våra målskyttar i matchen så får Cody 7 poäng, vilket menas att han kommer över 100 poäng i år, och Gabberts 2 första mål i hans karriär....

Matchen var verkligen en cirkus... Har ni några cirkus matcher hemma i Sweden grabbar?